MIG svejsning af de fleste typer metaller

 

Seriøst MIG svejsning

 

CP Metal A/S er som underleverandør til flere førende danske virksomheder meget fokuseret på kvaliteten i det arbejde, vi leverer. Vi er ikke de største smedeværksteder, men vi vil gerne beholde vores status som en af de bedste.

Noget af det, vi er gode til er
MIG svejsning og MAG svejsning. Vi fremstiller således en del produkter til entreprenør branchen, først og fremmest flere typer skovle.


Hvad er MIG svejsning?
MIG svejsning er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas - kort fortalt betyder det, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen. Derved sikrer vi, at resultatet er ensartet og stærkt svejse arbejde - hver gang.

Ved MIG svejsning bliver 80-95% af den forbrugte tråd til svejsemetal, hvorfor spildet er minimalt. MIG svejsning er meget alsidig og produktiv svejsning - anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes. Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet. Med fremkomsten af rørtråde har metoden fundet øget anvendelse også til stålkonstruktioner i kraftige godstykkelser.

MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er ofte omtalt som CO2-svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb