Vi udfører også CNC drejning på vores maskinfabrik

 

Præcisionsarbejder leveret til tiden - eller lidt før

 

På CP Metal A/S' maskinfabrik i Brædstrup håndterer vi næsten alle typer opgaver - også CNC drejning af specielle artikler på vores moderne CNC maskine. Siden firmaet blev etableret i 1993 har CP Metal A/S haft focus på MIG/MAG svejsning af såvel almindeligt som rustfrit stål samt aluminium. Men på vores nye og moderne CNC anlæg giver vores smedeværksted en unikhed.

CP Metal A/S er kendt for at levere
CNC drejning med høj finish og arbejder i dag som underleverandør til flere store danske virksomheder, der hver for sig er førende på netop deres felt. Vi er kendt for at kunne levere til tiden eller ligefrem før det aftalte tidspunkt. Dette på grund af den korte projekteringsfase, der er lidt af et speciale for CP Metal A/S.

Kontinuerlig investering i fremtiden
CP Metal A/S investerer løbende i nye maskiner og andet produktionsudstyr for hele tiden at være konkurrencedygtige. Det samme gælder naturligvis vores medarbejderes faglige kunnen i blandt andet CNC drejning og MIG/MAG svejsning, uden hvilken vi ikke havde været i stand til at holde vores nuværende høje niveau.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb