Pressearbejde hos CP Metal A/S

 

Kvalitetsprodukter med kort udviklingstid

 

På CP Metal A/S' maskinfabrik i Brædstrup håndterer vi næsten alle typer opgaver - også CNC-drejning af specielle artikler på vores moderne CNC-maskine og dybtræk, dvs. fremstilling af store ting i rustfrit stål, for eksempel håndvaske eller røreskåle i størrelser, der typisk anvendes til industriel brug. Ved dybtræk opnår vi en meget homogen og stærk konstruktion. Ved anvendelse af moderne værktøjsteknologi og fremstillingsmetoder, er det muligt at opnå en meget høj detaljeringsgrad på emnerne, således at efterbearbejdning stort set kan elimineres.

Siden firmaet blev etableret i 1993 har CP Metal A/S haft fokus på
presseopgaver af såvel almindeligt som rustfrit stål samt aluminium. Desuden udfører vi svejse- og drejeopgaver. CP Metal A/S er kendt for at levere pressearbejde med høj finish og arbejder i dag som underleverandør til flere store danske virksomheder, der hver for sig er førende på netop deres felt. Vi er kendt for at kunne levere pressearbejde til tiden - eller ligefrem før det aftalte tidspunkt. Dette på grund af den korte projekteringsfase, der er lidt af et speciale for CP Metal A/S.

CP Metal A/S investerer løbende i nye maskiner og andet produktionsudstyr for hele tiden at være konkurrencedygtige med
pressearbejde. Det samme gælder naturligvis vores medarbejderes faglige kunnen i blandt andet pressearbejde og MIG/MAG svejsning, uden hvilken vi ikke havde været i stand til at holde vores nuværende høje niveau.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb