Graveskovle fra CP Metal - Graveskovle fra CP Metal - Kvalitetsprodukter siden 1993

 

Stålsatte leverancer fra dag til dag

 

CP Metal A/S har siden 1993 arbejdet som underleverandør til flere førende danske virksomheder. Vi er ikke et af de største smedeværksteder, men vi arbejder hårdt på at beholde vores status som et af de bedste, derfor har vi altid haft fokus på kvaliteten i det arbejde vi leverer.

CP Metal A/S har blandt andet sin styrke inden for MIG/MAG svejsning. Vi fremstiller produkter til flere virksomheder inden for blandt andet entreprenørbranchen. Skal du eksempelvis bruge
graveskovle, risteskovle eller en skov til en minigraver kan vi levere det. Naturligvis i høj kvalitets stål - og måske har du produktet allerede i morgen!

Kvalitetsprodukter fra dag til dag
Vi har vores absolutte force i vores produktudvikling. Denne gør det ofte muligt at udvikle, producere og aflevere bestilte produkter fra dag til dag. Ved produktionen af stålprodukter som graveskovle eller grubbetænder anvender vores smedeværksted MIG/MAG svejsning.

Fakta om MIG/MAG svejsning
MIG er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas - kort fortalt betyder det, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen. Derved sikrer vi et ensartet resultat og stærkt svejse arbejde - hver gang. Ved MIG/MAG svejsning bliver 80-95% af den forbrugte tråd til svejsemetal, hvorfor spildet er minimalt.

MIG/MAG metoden er meget alsidig og produktiv svejsning - anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes. Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet. Med fremkomsten af rørtråde bliver metoden nu også i større grad anvendt til stålkonstruktioner i kraftigere godstykkelser. MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er ofte omtalt som CO2-svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb