En tiltskovl fra CP Metal - bygget til at holde

 

Og hvorfor ikke få din tiltskovl leveret allerede i morgen?

 

CP Metal A/S har siden 1993 arbejdet som underleverandør til flere førende danske virksomheder. Vi er ikke de største smedeværksteder, men vi vil gerne beholde vores status som en af de bedste, derfor har vi altid haft fokus på kvaliteten.

CP Metal A/S har blandt andet sin styrke inden for MIG/MAG svejsning. Vi fremstiller produkter til flere virksomheder inden for blandt andet entreprenør branchen. Skal du eksempelvis bruge en
tiltskovl, risteskovl eller en skovl til en minigraver kan vi levere det. Naturligvis i høj kvalitets stål og måske har du produktet allerede i morgen!

Produkter fra dag til dag

Vi har vores force i vores produktudvikling. Denne gør det ofte muligt at udvikle, producere og aflevere
fra dag til dag. Vores smedeværksted anvender typisk MIG/MAG svejsning ved produktionen af produkter som graveskovl, risteskovl, grubbetand og skovle til minigravere.

Læs også omkring vores graveskovle

MIG/MAG metoden er meget alsidig og produktiv svejsning - anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes. Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet. Med fremkomsten af rørtråde bliver metoden nu også i større grad anvendt til stålkonstruktioner i kraftigere godstykkelser.

MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er ofte omtalt som CO2-svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb