Skovle til minigraver eller en grubbetand - dag til dag produktion hos CP Metal A/S

 

Kvalitetsprodukter med kort udviklingstid

 

Siden 1993 har CP Metal A/S arbejdet som underleverandør til flere førende danske virksomheder. Vi har derfor kontinuerligt været meget fokuseret på kvaliteten i det arbejde, vi leverer. Vi er ikke et af de største smedeværksteder, men vi vil gerne beholde vores status som en af de bedste. CP Metal A/S blandt andet eksperter i skovle til minigraver. Vi arbejder sammen med flere virksomheder inden for blandt andet entreprenørbranchen og fremstiller alle typer af skovle til minigraver i kvalitetsstål.

Produkter fra dag til dag
Vi har vores force i vores produktudvikling. Denne gør det ofte muligt at udvikle, producere og aflevere bestilte
skovle til minigraver fra dag til dag. Vores smedeværksted anvender typisk MIG/MAG svejsning ved produktionen af produkter som risteskovl, grubbetand og skovle til minigraver.

MIG/MAG metoden er meget alsidig og produktiv svejsning - anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes. Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet. Med fremkomsten af rørtråde bliver metoden nu også i større grad anvendt til stålkonstruktioner i kraftigere godstykkelser. MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er ofte omtalt som CO2-svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb