CP Metal A/S er eksperter i aluminium svejsning

 

Kontinuerlig fokus på kvalitet og finish

 

CP Metal A/S har siden starten i 1993 haft fokus på underleverandør opgaver til flere førende danske virksomheder. Denne virksomhed betyder at vi konstant er meget fokuseret på kvaliteten i det arbejde, vi leverer. Vi har ikke intentioner om at være et af de største smedeværksteder, men vi vil gerne beholde vores status som et af de bedste. Det gør vi ved at satse på et effektivt udviklingsmiljø, hvor der går kort tid fra udviklingsfase til produktionsstart og så gennemføre produktionen i fremragende kvalitet og med en høj finishgrad. Vi er specialister i aluminium svejsning og fremstiller produkter til mange forskellige brancher.

Aluminium svejsning - med fokus på miljø
Anvendelsen af aluminium er steget næsten eksplosivt de senere år, blandt andet indenfor transport sektoren, hvor der er store besparelser at hente på vægten og dermed brændstof forbrug og CO² udslip. Flere og flere del komponenter udføres i dag i aluminium og det er derfor et af fremtidens materialer. CP Metal A/S anvender MIG svejsningsmetoden, når vi skal bearbejde større emner i aluminium.

MIG er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas - der kort fortalt betyder, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen. Derved sikre vi, at resultatet
er ensartet og stærkt - hver gang. MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er også kendt som CO²-svejsning. Ved mindre produkter anvender vi TIG metoden til aluminium svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb