Vores alsidige maskiner klarer alle presseopgaver

 

- og dygtige medarbejdere former DINE ideer i stål

 

På CP Metal A/S' maskinfabrik i Brædstrup mestrer vi mange forskellige typer opgaver - eksempelvis drejning og dybtræk, dvs. fremstilling af større emner i rustfrit stål, for eksempel håndvaske eller røreskåle i størrelser, der typisk anvendes til industriel brug. Ved dybtræk opnår vi en meget homogen og stærk konstruktion. Ved anvendelse af sådan moderne værktøjsteknologi og fremstillingsmetoder er det muligt at opnå en meget høj detailjeringsgrad på emnerne, således at efterbearbejdning stort set ikke er nødvendigt.

CP Metal A/S er kendt for at levere
opgaver med høj finish og arbejder i dag som underleverandør til flere store danske virksomheder, der hver for sig er førende på netop deres felt. Vi er kendt for at kunne levere til tiden eller ligefrem før det aftalte tidspunkt. Dette på grund af den korte projekteringsfase, der er lidt af et speciale for CP Metal A/S.

Nyt maskineri og dygtige medarbejdere
CP Metal A/S investerer løbende i nye maskiner og andet produktionsudstyr for hele tiden at være konkurrencedygtige i presseopgaver. Det samme gælder naturligvis vores medarbejderes faglige kunnen i blandt andet CNC arbejde og MIG/MAG svejsning, uden hvilken vi ikke havde været i stand til at holde vores nuværende høje niveau.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb