Vi udfører dybtræk med høj detaljeringsgrad på vores moderne presseanlæg

 

CP Metal A/S har fokus på detaljerne

 

På CP Metal A/S' maskinfabrik i Brædstrup hådterer vi næsten alle typer opgaver - også CNC drejning af specielle artikler på vores moderne CNC maskine og dybtræk, dvs. fremstilling af store ting i rustfrit stål - for eksempel håndvaske eller røreskåle i størrelser, der typisk anvendes til industriel brug. Ved dybtræk opnår vi en meget homogen og stærk konstruktion. Ved anvendelse af sådan moderne værktøjsteknologi og fremstillingsmetoder er det muligt at opnå en meget høj detailjeringsgrad på emnerne, således at efterbearbejdning stort set kan elimineres.

Siden firmaet blev etableret i 1993 har CP Metal A/S haft fokus på MIG/MAG svejsning af såvel almindeligt som rustfrit stål samt aluminium. Desuden udfører vi pressning og drejeopgaver på vores moderne CNC anlæg.

CP Metal A/S er kendt for at levere
med høj finish og arbejder i dag som underleverandør til flere store danske virksomheder, der hver for sig er førende på netop deres felt. Vi er kendt for at kunne levere til tiden eller ligefrem før det aftalte tidspunkt. Dette på grund af den korte projekteringsfase, der er lidt af et speciale for CP Metal A/S.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb