CP Metal A/S - god finish på alle svejseopgaver vi udfører

 

Svejseopgaver i topkvalitet siden 1993

 

CP Metal A/S er, som underleverandør til flere førende danske virksomheder, meget fokuseret på kvaliteten i det arbejde vi leverer. Vi er ikke de største smedeværksteder, men vi vil gerne beholde vores status som et af de bedste. CP Metal A/S er især specialiseret i svejseopgaver. Vi fremstiller således en del produkter til entreprenørbranchen, først og fremmest flere typer skovle.

Hvad er MIG/MAG svejseopgaver?
MIG er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas - kort fortalt betyder det, at der i disse
opgaver tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen. Derved sikrer vi svejseopgaver, der er ensartede og stærke - hver gang. Ved MIG/MAG svejsning bliver 80-95% af den forbrugte tråd til svejsemetal, hvorfor spildet i disse svejseopgaver er minimalt.

MIG/MAG metoden er meget alsidige og produktive svejseopgaver - anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes. Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet. Med fremkomsten af rørtråde har metoden fundet øget anvendelse også til stålkonstruktioner i kraftige godstykkelser.

MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er ofte omtalt som CO2-svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb