Alu svejsning - fokus på fremtidens materialer

 

og naturligvis på miljøet

 

CP Metal A/S har siden 1993 haft fokus på underleverandøropgaver til flere førende danske virksomheder. Denne virksomhed betyder, at vi konstant er meget fokuseret på kvaliteten i det arbejde vi leverer. Vi er ikke det største smedeværksted, men vi vil gerne beholde vores status som en af de bedste. Det gør vi ved at satse på et effektivt udviklingsmiljø, hvor der går kort tid fra udviklingsfase til produktion. Vi er gode til er alu svejsning og fremstiller produkter til mange forskellige brancher.

Hvorfor alu svejsning?
Anvendelsen af aluminium er steget næsten eksplosivt de senere år, blandt andet indenfor transport sektoren, hvor der er store besparelser at hente på vægten og dermed brændstof forbrug og CO² udslip. Flere og flere del komponenter udføres i dag i aluminium og det er derfor et af fremtidens materialer.

CP Metal A/S anvender MIG svejsningsmetoden, når vi skal bearbejde større emner med alu svejsning. MIG er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas - der kort fortalt betyder, at der under
aluminium-svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen. Derved sikre vi, at resultatet ved alu svejsning er ensartet og stærkt - hver gang.


MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden omtales ofte som CO²-svejsning. Ved mindre produkter anvender vi TIG metoden til alu svejsning. Læs mere om TIG.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb