Grubbetand i hærdet stål - bestil den i dag og få den leveret i morgen

 

Endnu et kvalitetsprodukt fra CP Metal A/S

 

CP Metal A/S har siden 1993 arbejdet som underleverandør til flere førende danske virksomheder. Vi er ikke et af de største smedeværksteder, men vi arbejder hårdt på at beholde vores status som et af de bedste, derfor har vi altid haft fokus på kvaliteten i det arbejde, vi leverer og vi er stolte af vores produkter.

Kvalitetsprodukter fra dag til dag
Vi har vores absolutte force i vores produktudvikling. Denne gør det ofte muligt at udvikle, producere og aflevere bestilte produkter fra dag til dag. CP Metal A/S har blandt andet sin styrke inden for MIG/MAG svejsning. Vores smedeværksted fremstiller produkter til flere virksomheder inden for blandt andet entreprenør branchen. Skal du eksempelvis bruge en
grubbetand, en risteskovl eller en graveskovle kan vi levere det. Naturligvis i høj kvalitets stål - og måske har du produktet allerede i morgen!

MIG/MAG svejsning
MIG er en forkortelse for Metal Inaktiv Gas - kort fortalt betyder det, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet under svejsningen. 

Se mere omkring vores smedeværksted her

Ved MIG/MAG svejsning bliver 80-95% af den forbrugte tråd til svejsemetal, hvorfor spildet er minimalt. MIG/MAG metoden er meget alsidig og produktiv svejsning - anvendelig overalt, hvor stålplader af forskellig tykkelse skal forarbejdes. Også når det gælder konstruktioner i aluminium udnyttes metodens produktivitet. Med fremkomsten af rørtråde bliver metoden nu også i større grad anvendt til stålkonstruktioner i kraftigere godstykkelser.

MIG svejsning kaldes også for GMAW, som er en forkortelse af Gas Metal Arc Welding. Metoden er ofte omtalt som CO2-svejsning.

 


Tlf. 7575 3547
Kontakt - CP Metal A/S
Nørregade 66
8740 Brædstrup

Kontakt os på telefon for at høre,
hvad vi kan hjælpe dig med.


Tlf.: 7575 3547

E-mail: cpordre@cpmetal.dk
© 2018 CP Metal A/S · CVR nr. 31617421

Programmeret og hosted af nordicweb